کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی
کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی

یک مشکل!یک تجربه؟/عباس رضوی زاده

یک مشکل!یک تجربه؟

در مورد بحث کلرزنی منابع آبی که از نظر کمی قابل کنترل نیستند و بر کنترل کیفی تاثیر منفی می گذارند می توان از چشمه و قنات نام برد.

این گونه منابع آبی بصورت خودکار وارد مخازن ذخیره می شوند و بیشتر در نقاط کوهستانی و فاقد برق دیده می شوند لذا برای کلرزنی از دستگاه قطره ای استفاده میشود که در بالای مخزن نصب شده است.

در زمان ترسالی برای مدت محدود آب در مخزن ذخیره بالا آمده و کلرزنی آبدار را مختل کرده بود،هرچه آبدار کلربیشتری می زد

بازهم درشبکه روستا کلر باقی مانده ای مشاهده نکرد بعد از بررسی ومشاهده آب کلرداری که از سرریز مخزن  وارد آب های کشاورزی می شود راه چاره پیدا شد:

تا اینجا چند تاضرر متوجه آبدار بود، اول: کلر اضافی که به مخزن تزریق میکرد،دوم: کلر صفری که در شبکه وجود داشت.حالا با اتصال یک لوله رابط بین ورودی مخزن و خروجی سرریز و نصب یک شیرفلکه وتنظیم میزان باز بودن آن در مواقع پرآبی قنات،آبی که قبلا به همراه کلر از سرریز خارج می شد قبل از مخزن وبدون کلر وارد خروجی سرریز می شود وبا این کار هم کلر شبکه توزیع مطلوب شده و هم نیاز به کلرزنی اضافی برطرف گردیده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد